MENU
Werkwijze | Tuinplan

Onze werkwijze

 

Stel u heeft belangstelling voor Hoveniersbedrijf Harry Esselink. Welke werkwijze kunt u van ons verwachten? In principe komt eerst een tuinontwerper bij u langs. Dat kan zijn Harry Esselink, Douwe Wessels of Ard Esselink die uw situatie ter plekke bekijkt en bespreekt. Dit eerste gesprek is geheel vrijblijvend. Of u nu een grote of kleine oppervlakte heeft, samen staan we uitgebreid stil bij úw wensen en gaan op zoek naar de unieke aspecten van uw tuinomgeving. Aan het einde van het gesprek krijgt u meestal enkele suggesties aangereikt: creatieve oplossingen in de trant van een onverwacht lijnenspel, een spannend contrast, verrassend materiaalgebruik of juist verbluffende eenvoud.

 

Tuinplan

 

Voelen het contact en de suggesties goed aan? Dan komen wij vervolgens meten en maken een schets op schaal. Nadat we samen de te gebruiken materialen hebben vastgesteld, werken we uw definitieve tuinplan uit met zonodig perspectieftekeningen, gedetailleerde werktekeningen en bestek. In overleg stellen we een planning op voor de uitvoering.

 

Helder en transparant

 

Openheid en vakmanschap staan bij ons centraal. U merkt in het contact dat u te maken heeft met specialisten die verstand hebben van zaken en volledig op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Onze manier van zakendoen is helder en transparant: u krijgt volledig inzicht in de kosten. Kortom, met Esselink kiest u zowel voor een toptuin als voor betrouwbaarheid.


Welbehagen