MENU
Tuinontwerp | Goede basis

Tuin ontwerpbureau De Hofmeesters

 

Een sterk tuinontwerp vormt de onmisbare basis voor zowel tuinen als landschappen. Esselink Hoveniers heeft daarom het ontwerpbureau De Hofmeesters opgericht. Met eigen tuinarchitecten die meester zijn in het tot leven brengen van de wensen van onze opdrachtgevers. Onze tuinen kenmerken zich door hun tijdloze en duurzame concept. Tuinen die altijd anders zijn, maar tegelijkertijd perfect aansluiten bij uw persoonlijkheid, de architectuur en uw leefomgeving. Een tuin waarin alles klopt.

 

Ontwerp2  Ontwerp3

 

De oneindige mogelijkheden van tuinarchitectuur

 

Door de synergetische werking tussen onze tuinarchitecten en hoveniers halen we het uiterste uit het tuinontwerp qua indeling, beplanting en beleving. Een tuinontwerp waarin uw wensen perfect zijn vertaald en waarin vrijwel alles mogelijk is. Van weelderige beplanting tot subtiel groen, van natuurlijke waterpartij tot strakke vijver en van moderne geometrische vormen tot klassiek ingericht. 

 

Een prachtige tuin ontwerpen

 

Op basis van uw wensen gaan wij aan de slag om een prachtige tuin te ontwerpen, waarin u zich in harmonie voelt met uw nieuwe omgeving en waarin ritme en vorm centraal staat. Natuurlijk met een belangrijke rol voor beplanting, die het plaatje compleet maakt.

 

Onze tuinarchitecten ontwerpen tuinen in de meest uiteenlopende soorten en formaten. Van een tuin in een Engelse stijl tot moderne design tuin en van compacte stadstuin tot kasteeltuin. Het formaat maakt niet uit, het resultaat des te meer.

 

Totaal concept voor uw tuinontwerp

 

Een tuinontwerp van De Hofmeesters vult het complete plaatje in. Dit betekent dat u ook kunt kiezen voor een professioneel beplantings-, verlichtings- en beregeningsplan. Wilt u een nieuw huis laten bouwen? Wacht dan niet tot de bouw gereed is, maar schakel ons in voordat uw bouwarchitect aan de slag gaat. Zo komen uw tuinwensen in combinatie met architectuur het beste tot zijn recht en ervaart u pas écht hoeveel verschil een goed ontworpen tuin maakt.

 

Laat uw eigen tuinontwerp maken


Wilt u een tuinontwerp laten maken door ontwerpbureau De Hofmeesters? Neem dan vrijblijvend contact op en laat u vooral ook inspireren door onze eerder gerealiseerde tuinen.

 

Esselink Hoveniers is u graag van dienst met tuinontwerp in de regio's Doetinchem, Winterswijk, Enschede, Lochem, Arnhem, Hilversum, Blaricum, Velp, Vorden, Ruurlo en Varsseveld.