MENU
Pers | Publicaties

Pers

 

MOOI & Bijzonder is een lifestyle magazine met onderwerpen over interieur en exterieur. Bijzondere, sfeervolle reportages met bekende Nederlanders, internationale beroemdheden en ontwerpers maken MOOI & Bijzonder tot een lezenswaardig blad. Het magazine verschijnt vier keer per jaar in maart, juni, september en december. In het voorjaarsnummer van Mooi & Bijzonder is een uitgebreid artikel gewijd aan Esselink Hoveniers onder de titel ‘Oude glorie herleeft in historische tuin’. Een compleet verhaal met sfeerbeelden over het creëren van een zorgvuldige inrichting en een duurzame toekomst gebaseerd op respect van een prachtig landgoed.


Tuinen Om Te KoesterenExcellent Leven & Wonen is een regionaal woonmagazine met aandacht voor al het moois dat wonen, interieur, architectuur en design te bieden hebben. Sfeervolle reportages van te koop staande villa's en landhuizen vormen één van de pijlers van het magazine. Maar ook bijzondere specials over terrasmeubels, tweede huizen en haarden en persoonlijke interviews met vooraanstaande tuinarchitecten en interieurontwerpers. In 2010 verschenen twee artikelen over tuinen van Hoveniersbedrijf Harry Esselink en in 2012 verscheen een artikel over het hoveniersbedrijf met als titel 'Tuinieren is een leven lang leren en groeien':

 

 

Tuin & Landschap is een vakblad voor de hovenier, de groenvoorziener, de gemeentelijke groenbeheerder en de tuin- en landschapsarchitect. In het artikel 'Nederland versus Vlaanderen - De tuin van de toekomst' vertellen Nederlandse hovenier Harry Esselink en Vlaamse hovenier André Goemaere hoe zij de tuin van de toekomst zien. "De laatste tien jaar was de strakke vormgeving een trend. Door de crisis en de onrustige tijd waarin we nu leven zie je duidelijk meer vraag naar natuurlijke ontwerpen", aldus Harry Esselink.

 


Ritme