MENU
Hoveniersbedrijf Harry Esselink

Hoveniersbedrijf

 

Ons hoveniersbedrijf is in 1970 opgericht door Harry Esselink en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een allround hoveniersbedrijf met een voorliefde voor plantrijke tuinen met een tijdloze uitstraling. Het bedrijf is geleidelijk gegroeid naar 17 medewerkers incl. de directie. In 2001 is zoon Ard toegetreden tot het bedrijf en hij is in 2015 volledig eigenaar geworden.

 

Meesters in tuinarchitectuur

 

In 2010 is het ontwerpbureau De Hofmeesters opgericht. Dit onderdeel van het bedrijf richt zich volledig op tuinarchitectuur en creëert de mooiste tuinen en (groen)plannen voor particulieren, bedrijven en (semi)overheden. Hier komen ideeën tot leven op de ontwerptafel en geven we opdrachtgevers een voorproefje van het eindresultaat.

 

Tuin ideeën compleet naar wens

 

Zo combineert Esselink Hoveniers de creatieve geest van onze tuinarchitecten met het vakmanschap en de gedrevenheid van onze hoveniers in de zoektocht naar die ene tuin waarin alles klopt. De tuin waar u al jaren van droomt. 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Als hoveniersbedrijf kunt u naast tuinontwerp ook bij ons terecht voor tuinaanleg en tuinonderhoud. Voor tuin ideeën en inspiratie kunt u onze gerealiseerde tuinen bekijken. Hoveniersbedrijf Esselink Hoveniers adviseert en inspireert u graag.


Passie